صفحه اول    درباره ما    تماس با تحریریه    جستجو  
چهارشنبه، 30 مهر 1393 - 09:52   
 
 آخرین مطالب
  ضرورت تشدید نظارت در مرزها برای پیشگیری از ورود بیماری‌های واگیر
  تشکیل اتحادیه مراکز بیماریهای غیرواگیر در منطقه
  پوشش بیمه ای 15 قلم داروی اصلی نازایی/ ماجرای واردات داروی هندی
  اعلام خبرهای خوش در حوزه واکسن تا چند هفته آینده
  10 میلیارد دلار مواد غذایی سالانه وارد کشور می‌شود/سموم غیر مجاز در بخش کشاورزی
  دستاوردهای سفر یک روزه وزیر بهداشت به ترکیه
  ضرورت برچسب گذاری مواد غذایی/ رابطه غذا و عمر مردم
  داروی ارزان در داروخانه‌ای موجود نبود،داروی گران با بیمه ارائه می‌شود
  دیناروند: موادغذایی با «ویتامین D» غنی‌سازی می‌شوند/لبنیات دو برابر دارو گردش اقتصادی ایجاد می‌کند
  وزیر بهداشت در سفر به ترکیه: طرح بهورزی ایران در منطقه و دنیا کم نظیر است
  دیناروند: افزایش تقلبات غذایی/ الصاق برچسب سلامت بر روی فرآورده های غذایی
  طرح تحول نظام سلامت در حوزه غذا کلید خورد
  مقام هفتمی ایران در جهان برای علم نانو/دستاوردهای «نانو» تجاری سازی شود
  هاشمی: تدوین کتاب ارزش نسبی خدمات حاصل ساعت‌ها کار کارشناسی است
  وزیر بهداشت: کاهش چشمگیر صادرات لبنیات کذب محض است /نظارت در حوزه تامین امنیت غذایی، دقیق و ادامه دار است
- اندازه متن: + -  کد خبر: 1667یکشنبه، 7 مهر 1392 - 05:05
انار میوه‌ پر خاصیت پاییزی
انار میوه‌ پر خاصیت پاییزیتحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
  

 انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوه‌های این فصل، آنتی‌اکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماری‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها دارد.

انار منبع مهم آنتی‌اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است. در واقع آب انار یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنول‌هاست که گروهی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند.

نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس‌زا حادث می‌شوند، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا، استرس‌های روحی و سموم مختلفی که به صورت روزمره، خواسته و ناخواسته با آن‌ها مواجه هستیم.

انار میوه‌ای خون‌ساز، مقوی قلب، مفرح، دفع‌کننده چربی، رفع کننده سموم اغلب عفونت‌های داخلی و دافع حرارت است.برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در رفع میگرن بسیار مفید است.

این میوه مانع تصلب شرایین و بیماری قلبی، کاهش کلسترول بد (LDL)، باعث کاهش فشارخون بالا و چربی بوده، خون را تصفیه و تقویت‌کننده قلب و کلیه و اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی دارد.

انار برای اشخاصی که دچار یبوست هستند، مضر و میوه‌ای سرد است بنابراین اشخاصی که سردمزاج هستند پس از خوردن آن، مقداری آب جوش با نبات باید بخورند. انار برای کسانی که دچار نفخ معده هستند، ضرر دارد. زیاده‌روی در مصرف انار ترش ایجاد زخم معده می‌کند.

آب انارآبمیوه‌ای به سرخی یاقوت


آب انار جزو آب‌میوه‌هایی است که خواص آنتی‌اکسیدانی قوی داشته و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سکته و حمله قلبی نقش مۆثری دارد.

یک لیوان آب انار حدود 40 درصد ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌کند و علاوه بر این، منبع خوبی از ویتامین‌های A، E و اسیدفولیک است. مقدار آنتی‌اکسیدان موجود در آب انار حتی 3 برابر چای سبز است.

این آب‌میوه سالم رقیق‌کننده خون است و جریان خون را به قلب تقویت می‌کند. از ایجاد پلاک در عروق خونی جلوگیری می‌کند و کلسترول خوب خون را افزایش و کلسترول بد و فشارخون را کاهش می‌دهد. از طرف دیگر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار ضد سرطان بوده و احتمال بروز سرطان‌های سینه و پوست را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان می‌دهند سرعت رشد سلول‌های سرطان پروستات در موش‌ها با مصرف آب انار کاهش می‌یابد و نیز از بروز سرطان ریه جلوگیری می‌کند.

همچنین مصرف آب انار در دوران بارداری از بروز آسیب‌های بعدی مغزی در جنین پیشگیری می‌کند. این ماده به عنوان یک قابض عمل کرده و از بروز برخی عفونت‌ها جلوگیری یا آن‌ها را درمان می‌کند.

از سوی دیگر آب انار مانند یک بازدارنده عمل می‌کند که آنزیم‌های مسئول تخریب و نابودی غضروف‌ها را از کار می‌اندازد و به این ترتیب از التهاب مفاصل جلوگیری می‌کند.

آب انار از ایجاد آلزایمر پیشگیری و نیز روند بیماری را کندتر می‌کند و مصرف این نوشیدنی از ایجاد پلاک‌های دندانی جلوگیری می‌کند. از خواص دیگر آب انار می‌توان به ضد ویروسی، ضد قارچی و ضد باکتریایی بودن آن اشاره کرد.

نکته: تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت 3 ماه انجام دهید، مقدار اکسیژن بیشتری به قلب می‌رود و باعث سلامتی قلب می‌شود.

 

 

 

(همشهری)

امتیاز نویسنده: 0 ، امتیاز کاربران: 0 (0 نفر) ،    
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
 کد امنیتی:
 
امتیاز شما به اين خبر: کد امنیتی:
 
 پربیننده ترین مطالب
  تشکیل اتحادیه مراکز بیماریهای غیرواگیر در منطقه
  ضرورت تشدید نظارت در مرزها برای پیشگیری از ورود بیماری‌های واگیر
 
 مروری بر اخبار اتحادیه
  برگزاری اولین جلسه دوره جدید هیأت مدیره اتحادیه وارد کنندگان مکمل های غذایی
  رشد مصرف مکمل در ایران در سال گذشته دوبرابر رشد مصرف دارو بود
  رشد مصرف مکمل در ایران در سال گذشته دوبرابر رشد مصرف دارو بود
  آغاز روز دوم همایش بین المللی مکمل های غذایی و رژیمی و دارویی
  گزارش تصویری از نخستین روز همایش بین المللی مکمل های غذایی، رژیمی و دارویی
  گزارش/نخستین همایش مکمل های غذایی ، رژیمی و دارویی(فیلم)
  رئیس شازمان غذا و دارو در همایش مکمل های غذایی:رشد مصرف مکمل در ایران در سال گذشته دوبرابر رشد مصرف دارو بود
  تقدیر از شرکت های حاضر در نمایشگاه جانبی اولین همایش بین المللی مکمل های غذایی
ادامه مروری بر اخبار اتحادیه
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
کلیه حقوق متعلق به اتحادیه واردکنندگان مکملهای غذایی دارویی ایران می باشد
info@supplementnews.ir
پشتیبانی توسط: sievo.ir